Pangstart på jakta!

Første jaktdag gikk over all forventning! Vi så bra med fugl selv om skuddsjansene ikke var overflødige. Det var ikke før under ettermiddagsøkta hvor årets første fugl ble et faktum. Jeg beveget meg i skogkanten langs et åpent hogstfelt mens Oban (hunden min) fulgte godlukt på bakken. Før jeg rakk å si «skogsfugljakt» var det som om en jumbojet tok av 7-8 meter foran meg i tetta. Det knaste og braste i greiner og jeg tenkte om jeg skal få skuddsjanse må jeg ut på hogstfeltet. Etter tre kjappe byks hadde jeg klar sikt, og ut fra skogen kom et flak av en tiur. Den la seg på vingene fra meg, og jeg fikk vel det man kaller en 100% sjanse. En god start på jakta!

2 Responses to “Pangstart på jakta!”


 1. 1 Hege 8. oktober 2010, kl. 08:35

  Hei Thomas!
  Så fin blogg du har; morro å å føge deg og Oban på jakt! ;)
  Einar skal snart avgårde på fuglejakt han også; for første gang.

  Lykke til, og håper dere får mere FUGGEL!! ;)

  Klem Hege


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Fyll inn eposten din og få beskjed om nye innlegg på mail.

Bli med blant 12 andre følgere


%d bloggere liker dette: